tausta.gif

luomulikka_00000006.jpgLuomulikalla on vuosien kokemus ammattitanssijana, laulajana, viihdyttäjänä sekä juontajana. Takana on tuhansia esiintymisiä niin juhlissa, TV:ssä, messuilla, laivoilla, teattereissa (mm. Uusi Iloinen Teatteri Linnanmäellä ja Heinolan Kesäteatteri), mutta vauhti vaan kiihtyy...

Tämä viihteen monitoiminainen aloitti jo pienenä Operettiteatterista. Nuoruuteen kuului tanssikoulutus, josta tuli kuitenkin loikkaus hetkeksi karjanhoito- ja maatilatekniseen kouluun suuren eläin- ja maaseuturakkauden vuoksi.

Tanssijan ammatti vei kuitenkin lopulta voiton ja niinpä laulu-, tanssi- ja esiintymisopintojen myötä askeleet johtivat kiertueille ympäri Suomea. Tämä tie vei sittemmin ympäri Suomea eri artistien mukana. Näihin vuosiin mahtuu lukemattomat ravintolat, laivat, TV-esiintymiset ja vierailut kotimaisissa sketsiohjelmissa.

Vuonna 1982 oli aika perustaa oma showtanssiryhmä, BBG eli Big Bad Girls. Oma showtanssiryhmä sekä tanssi- ja lauluopintojen eteneminen mahdollisti aina vain monipuolisemmat showt. 22 tanssintäyteisen vuoden jälkeen Luomulikka halusi suunnata kohti uusia tuulia ja BBG tuli tiensä päähän. 

2010 Luomulikka nähtiin Pubitähti-finalistina ja Olavi Virta -laulukisassa naisten sarjan kolmosena. Luomulikka on ollut vuonna 2001 Heinolan Kesäteatterin Piukoissa Paikoissa sekä roolissa että koreografina. Vuonna 2001 Luomulikka teki koreografian Vaasan kaupunginteatterin musikaaliin Enkeleitä Broadwayllä. Kesät 1998 ja 2000 kuluivat Uudessa Iloisessa Teatterissa Linnanmäellä. 1999 Merja oli Tapsan Tahtien finalistina.

Neljä vuotta Sysmän Lahdenpohjan Toivonharjussa tuli täyteen loppuvuodesta 2011 luovuuden, pitojen ja kurssien järjestänä. Luomulikka Ky syntyi myös Sysmän aikana. Sen jälkeen oli aika jälleen jatkaa matkaa kohti uusia ulottuvuuksia ja seikkailuja. Kiitos Lahdenpohja!

Sen jälkeen erilaiset musiikki-laulu-tanssitapahtumat mm:Kyläpelimannien, Tanssiyhtye- Talonpoikien, Duo Teräväisen, sekä Kaunis Veera ja Kipparivartetin kanssa ovat vieneet ympäri kaunista Suomen maata... Ja matka jatkuu edelleen...

Vuosiin mahtuu myös luontaisterapia- ja kehonhuoltokurssit sekä astrologia-opinnot. Nämä ovat olleet tärkeitä ja rakkaita suunnannäyttäjiä elämässä kohti tehtävää, jossa nyt on mahdollisuus ammentaa iloa ja valoa myös muiden elämään. Hyvinvoinnin, energisyyden ja luovuuden lisääminen on erityisen lähellä Luomulikan sydäntä.

Tämä tyttö taipuu siis moneksi ja kokemusta on vaikka muille jakaa! Hallussa on showesiintyminen, laulu ja hulluttelu. Luomulikasta löytyy kuitenkin myös syvällisempi puoli, jota kiinnostaa henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä elämässä kehittyminen.